top of page

DEVELOPING INNOVATIVE STRATEGIES in

TeleCommunicatie

Digitale Strategie en Visie

​In de enorme hoeveelheid mogelijkheden van moderne communicatieoplossingen is het belangrijk een duidelijke visie en strategie te hebben.

 

Dit zorgt ervoor dat u een communicatie-oplossing kunt neerzetten, waarmee u écht uw organisatiedoelstellingen ondersteunt. Welke functionaliteit heb ik nodig, welke wensen en eisen hebben de stakeholders, wat zijn de keuzes in werkconcepten en welke scenario’s zijn voor mijn organisatie interessant. Dat zijn vragen die we graag met u beantwoorden in het visie en strategie ontwerp.

 

Het resultaat is dat u een globaal ontwerp, functioneel plan en dienstverleningsmodel heeft, waarmee u de gewenste situatie voor uw organisatie kunt inrichten. En u beschikt over een heldere gezamenlijk met uw stakeholders gemaakte roadmap, waarin visie en te nemen stappen worden benoemd.

 

Daarmee heeft u draagvlak uit uw organisatie en weet iedereen welke stappen er genomen moeten worden.

Sourcing en Contracting 

Staat u op het punt een nieuwe oplossing aan te wenden voor (tele)communicatie?

 

Of wilt u uw bestaande oplossing innoveren of verder verbeteren?

PlanB helpt u graag bij het gehele traject van behoeftebepaling tot  en met de sourcing en/of aanbesteding. 

Daarbij dragen wij altijd zorg voor een flexibel contract, welke schaalbaar en toekomstvast is en die natuurlijk concreet uw organisatiedoelen ondersteunt.

 

Met de sourcingbegeleiding van PlanB bent u verzekerd van zeer ervaren experts die over de gehele linie van functionele behoefte tot en met contract weten wat er nodig is om het succes voor uw organisatie te waarborgen.

Programma en Project Management

Niet langer bezig met alle beslommeringen rondom een project, maar wél profiteren van het resultaat. Binnen tijd en budget, voor een vooraf afgesproken bedrag. Klinkt goed, toch? Dat is de kracht van Project Management as a Service.

 

Met jarenlange ervaring in projectmanagement, een concrete projectmanagement aanpak en onze resultaatgerichte collaboration tooling zorgen ervoor dat wij uw project tot een succes maken. Met een team van zeer ervaren projectmanagers met verschillende competenties in IT en Telecom, halen wij het allerbeste uit uw project.

Onze Projectmanagers zijn Prince2 gecertificeerd.

 

MISSIEKRITISCHE

 

 

 

NETWERKEN

Betalen met een telefoon

INTERNET OF
 

THINGS

NB-IOT

LTE-M

LORA

UHF/VHF

Bluetooth

Wifi

Image by Zan

LTE/5G

FutureTech

Besloten netwerken

Mobiel en Vast

Spraak en Data

Tetra/DMR

OVER ONS

Plan B is een onafhankelijke consultancybureau voor digitale innovatieprojecten. Wij geven inzicht in de mogelijkheden van technologie voor jouw organisatie. En we nemen onze verantwoordelijkheid over de realisatie van technologische projecten. We commiteren ons aan het eindresultaat en zijn niet bang om een resultaatverplichting aan te gaan.

Plan B heeft een jarenlange ervaring met complexe ICT outsourcing projecten, maar ook met de ontwikkeling van nieuwe communicatie oplossingen bij nieuwe product/markt combinaties. Ook de markt voor missie-kritische communicatie is ons erg bekend in de vorm van data en spraak communicatie tijdens calamiteiten voor bedrijven, gemeenten en overheid.

Graag vertellen wij je hier tijdens een persoonlijk gesprek meer over.

CONTACT FORMULIER

Uiverlaan 8, 5613 AC Eindhoven

Tel. 040-3081445

communicatie Toren

Bedankt voor je bericht

contact
bottom of page